Манчестър Сити играе при срещу претендента за титлата Арсенал в голямото

...
Манчестър Сити играе при срещу претендента за титлата Арсенал в голямото
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Битката за титлата - Манчестър Сити vs. Арсенал, начало на мача

Манчестър Сити играе при срещу претендента за купата Арсенал в огромното дерби от 33-ия кръг на британската Висша лига. Сблъсъкът сред сегашния първенец и водач в класирането започва в 2 2:00 часа и ще може да го наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 , както и онлайн на платформата. 

Преди основната среща в борбата за купата на „ Етихад “, разликата сред „ жителите “ и „ артилеристите “ е пет точки в интерес на лондончани. Сити обаче са с два мача по-малко и ще се опитат да нанесат сериозен удар по упоритостите на Микел Артета и компания за успех в Лигата.

Арсенал е разтърсен в последните няколко кръга, като записа три следващи равенства, а отбраната инкасира цели седем попадения в тях. От своя страна „ небесносините “ са в поредност от шест поредни победи във Висшата лига, като в това време се класираха за полуфиналите на Шампионска лига, където ще играят с носителя на трофея Реал Мадрид, и за финала във ФА Къп, където ги чака градският противник Юнайтед.

Мениджърът на първенците Хосеп Гуардиола, който няма да може да разчита на контузения Нейтън Аке, съобщи на конференцията си преди дербито, че при победа тимът му ще държи ориста в свои ръце.

Колегата му отпред на „ топчиите “ Микел Артета има повече кадрови проблеми. С травми са Мохамед Елнени, Уилям Салиба и Такехиро Томиясу. Подобно на Гуардиола, Артета изрази мнение, че конфликтът на „ Етихад “ няма да бъде решителен за изхода в борбата за купата.

/ /

LIVE |

Висша лига, 33-и кръг

Стартови сформира на двата тима:

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР